Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Vivian Hausberg , 21. aug, 2019
Kjære hjertevarme Alison 💖 Takk for givende samtale med deg, som ga meg så klar og fornyet innsikt. Og takk for kraftfull healing, hvor kropp og sinn faldt til ro igjen 💖 Jeg anbefaller deg varmt til andre 🥰
Skrevet av Thomas Aartun, 7. jan, 2016
Det var min første gang og var spent på hvordan det skulle bli
Jeg hadde først en god samtale i en halv time om hvem jeg er og hvordan jeg har det.
Etter det fikk jeg healingen, og det føltes supert. Jeg følte meg topp etterpå og anbefaler å ta en behandling her!
E-post:
Skrevet av Anne Thorp, 7. jan, 2016
Jeg var første gang til veiledning og healing hos Alison for snart tre år siden. Endringene jeg ble inspirert til å gjøre i livet mitt da har hatt enorm betydning for mitt velbefinnende og min videre utvikling. Jeg har jevnlig hatt konsultasjoner hos Alison siden og opplever stadig nye innsikter og store opplevelser under healingene. Alison leser chakraene og energiene mine slik de er når jeg er hos henne. Det er en fantastisk opplevelse når hun kan bekrefte opplevelser og stemninger eller hendelser jeg opplever og jeg ikke har nevnt for henne. Jeg føler meg etter hver konsultasjon roligere og mer sentrert i meg selv enn da jeg kom. Følelser av håp og glede er også mer tilstede. Som terapeut selv, i kraft av å være psykiater med utdannelse innen energiarbeid har jeg stor faglig respekt for Alison som rådgiver og healer. Hun har store evner og høy faglig standard. Jeg kan på det varmeste anbefale Alison som terapeut, rådgiver og healer.
E-post:
Skrevet av Haakon , 9. des, 2015
Alison er en klok, varm og følsom samtalepartner som jeg har hatt stor glede av å samtale med! Under healingen har jeg opplevd dypt helende energiutladninger og fått verdifull informasjon om mine muligheter. Jeg anbefaler Alison på det varmeste til alle åpne og søkende mennesker der ute!
Takk!

Skrevet av B.A, 27. apr, 2015
Hei
Takk for fantastisk god hjelp. Akkurat som du gir meg en innsikt og forståelse for situasjonen/problemet mitt. Det er til uvurdelig hjelp for meg framover. Du leser meg og får info som er veldig viktig for meg.
Kombinasjonen samtale og behandling/healing på benken etterpå er helt perfekt og hjelper meg både fysisk og psykisk. Jeg føler meg bedre i kroppen, får mer energi og samtidig føler jeg en ro. En balanse på en måte.
Takk! Anbefales:)
Skrevet av S, 20. nov, 2014
Hjertelig takk for veiledningen i dag. Kjenner at samtalen fremdeles "jobber" i meg på et dypt plan, og at den ga ro, styrke og klarhet. Anbefaler dine veiledninger på det varmeste.
Skrevet av Siri, 31. mar, 2014
Igjen har jeg hatt en fantastisk time hos Alison. Lysere til sinns, og med masse energi har jeg hatt en flott helg og god start på uka. Den gode samtalen etterfulgt av healing gir meg så utrolig mye. Anbefaler deg på det varmeste.
Skrevet av Bassen, 14. jan, 2014
Jeg kan anbefale Alison på det varmeste. Hun er en god samtalepartner, og jeg føler en ro innvendig etter å ha snakket med henne. Jeg er plaget med uro og angst. Når jeg fikk healing forsvant presset i brystet, og jeg følte meg bedre. Jeg synes ting blir lettere etter å ha vært hos Alison. Jeg vil gjerne komme tilbake.
Skrevet av Turid, 27. nov, 2013
Etter en healing hos Aslison stiger humør, styrke og gleden over livet. Det gjør noe med meg som menneske. Det skjer fantastiske ting under healingen og jeg fylles av - ja - det er magisk - og jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal forklare det - så du må nesten forsøke selv. Alison er et varmt godt menneske som gir av seg selv. Bestill en time da vel - og etterpå vet du hva jeg ikke kan forklare - du kjenner det selv.
Skrevet av Inger Marie, 25. nov, 2013
Endelig er du kjære Alison tilgjengelig for folket! Hvilken fryd, glede og hjelp, hurra! Sjelden har jeg møtt ett så rent og ydmykt menneske som deg i dette yrket. Bare en samtale med deg er nok til å se med nytt perspektiv og stor innsikt. Takk for at du nå er tilgjengelig for oss alle! Anbefaler deg på det varmeste! <3
Skrevet av Siri, 23. nov, 2013
Alison, du er utrolig dyktig i det du driver med. Du leser meg med skremmende nøyaktighet. Denne høsten har gitt store forandringer i mitt liv. Tusen takk for at du er deg med all din dyktighet og godhet ❤️
E-post:
Skrevet av G.P., 5. nov, 2013
Skrevet av G.P. , 5. nov, 2013. Jeg kan virkelig anbefale Alison. Hun er en dyktig og seriøs terapeut som jobber fra hjertet. Alison er utrolig dyktig å lese energier. Hun leste chakraene mine og jeg fikk verdifull informasjon. Hun har hjulpet meg mye.